Spago Budapest

Vasárnapi Brunch

Minden vasárnap 12:00 - 15:00 óra között

EGYEDÜLÁLLÓ GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY, HOGY FOKOZZA A VASÁRNAPOK VARÁZSÁT

Fedezze fel a vasárnapi Brunch-ot a Spago Budapestben: Ahol a gasztronómia találkozik az eleganciával

Csatlakozzon hozzánk, amint a Sunday Brunch bevezetésével a gasztronómiai élmények új fejezetét nyitjuk meg a Spago Budapestben. Egy páratlan gasztronómiai élményre invitáljuk Önt, amely a hétvége fénypontjának ígérkezik.

 

 

Minden vasárnap 12:00 és 15:00 között merüljön el Budapest egyik legkedveltebb éttermének vibráló hangulatában, amely az ikonikus Matild Palotában található. Akár a teraszon szeretné élvezni a hangulatos szabadtéri étkezést, akár a belső helyiségek élénk pezsgését részesíti előnyben, a Spago Budapest tökéletes helyszínt kínál a vasárnapi ebédhez és kikapcsolódáshoz.

A világhírű séf, Wolfgang Puck és executive séfünk, Szántó István kulináris irányítása alatt készüljön fel egy olyan gasztronómiai utazásra, amely a magyar fine dining és a kaliforniai konyha vibráló ízvilágát ötvözi. Menüsorunkat úgy állítottuk össze, hogy az összes érzékszervére hassunk, és ahol minden egyes falat a kifogástalan minőség iránti töretlen elkötelezettségünkről tesz tanúbizonyságot.

Az olasz antipasti jellegű előételektől kezdve a japán konyha által inspirált fogásokig, a kulináris kínálatunk éppoly sokszínű, mint amennyire élvezetes. Kóstolja meg a frissen sült pizzákat, a helyi sajt- és charcuterie-tálakat, valamint a különféle Poké Bowlokat, mielőtt nekikezdene a főfogásoknak, ahol faszénen grillezett húsok és a látványkonyha várja.

Tapasztalja meg a látványkonyha és az élő főzés varázsát, miközben séfjeink a legkülönfélébb fogásokat készítik a faszenes grillen; minden egyes fogással Budapest legfrissebb villásreggelijét kínálva.

Hagyjon helyet az édességeknek is, hiszen desszertrészlegünk nemzetközi és hazai kedvencekkel, valamint frissítő gyümölcsválasztékkal kényezteti Önt. A kivételes Brunch kísérőjeként élvezze a gondosan válogatott italok választékát, a Michelin-díjas sommelier által összeállított proseccótól és boroktól a kávéig és teáig.

A Spago Budapestben büszkék vagyunk arra, hogy családbarát környezetet kínálunk, külön gyermekmenüvel és szórakoztató programokkal, többek között arcfestéssel és lufihajtogatással. Akár a szeretteivel szeretne minőségi időt együtt tölteni, akár egy kényelmes villásreggelit tervez a barátaival, a Spago Budapest egy olyan látványos és páratlan étkezési élményt ígér, amely biztosan emlékezetes marad.

Foglaljon asztalt még ma, és emelje a vasárnapok hangulatát a tökéletes budapesti brunch-élménnyel.

Minden vasárnap 12:00-15:00 között

Asztalfoglalás

Ár: 25 000 Ft/fő + 15% szervizdíj

Az ár tartalmazza a vizet, üdítőket, a Michelin-díjas sommelier által válogatott proseccót és borokat, valamint kávét és teát.

Ajánlatunk gyermekek számára:

Kis vendégeink 6 éves korig ingyenesen étkeznek,

7-12 éves kor között: 12 500 Ft + 15% szervizdíj.

Foglalásokért kérjük, forduljon hozzánk:

Tel: +36 70 534 9000

E-mail: spagohu@wolfgangpuck.com

Foglalás most
Szezonális különlegességek
Szezonális különlegességek
Kültéri Terasz
Kültéri Terasz
Látványkonyha
Látványkonyha
Klasszikus Brunch fogások
Klasszikus Brunch fogások