Történetünk

Spago by Wolfgang Puck

A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát.

A Váci utca 36. szám alatt, a Matild Palotában található Spago by Wolfgang Puck a séf emblematikus étterembirodalmának első európai helyszíne.

Background pattern
Our story

A Spago by Wolfgang Puck Budapest a séf híres, Beverly Hills-i éttermének régóta várt európai debütálása, és egyben az osztrák születésű Puck Közép-Európába való hazatérésének szimbóluma.

Az étterem a vacsora mellett reggeli és ebédidőben is nyitva tart, és Puck jellegzetes, szezonális menüjét kínálja a magyar és nemzetközi ízekkel átszőtt kaliforniai konyhából. Vasárnaponként a vendégeknek egy pazar vasárnapi brunch-élményben lehet részük.

A kifinomult és barátságos hangulatú környezetben a Spago Budapest kivételes gasztronómiai élményt ígér, amelyet az a magas szintű szolgáltatás és vendégszeretet jellemez, amelyről az étterem híres.

 

Our story

A díjnyertes, londoni MKV Design által megálmodott modern, magával ragadó étterembelső dekorációja természetes anyagokkal – így márvánnyal, sárgarézzel, fával és bőrrel – hódít, valamint látványkonyhák felvonultatásával invitál különleges utazásra az ínyencségek világába.

Our story

Vendégeink a Duna utcai teraszon egész évben élvezhetik a kültéri étkezést és kikapcsolódást, ahol évszaktól függetlenül szabadtéri hangulat várja őket.

Különterem is foglalható a Spago egy háborítatlan részén, ahol vendégeink elszeparáltan élvezhetik a gasztronómiai élményeket.