Történetünk

Spago by Wolfgang Puck

A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát.

A Váci utca 36. szám alatt, a Matild Palotában található Spago by Wolfgang Puck a séf emblematikus étterembirodalmának első európai helyszíne.

Background pattern
Our story

A Spago by Wolfgang Puck Budapest a séf híres, Beverly Hills-i éttermének régóta várt európai debütálása, és egyben az osztrák születésű Puck Közép-Európába való hazatérésének szimbóluma.

A vacsoraidőben nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek. A legendásan magas színvonalú kiszolgálásnak és szívélyes vendéglátásnak köszönhetően a Spago Budapest garantáltan emlékezetes élményt nyújt.

Our story

A díjnyertes, londoni MKV Design által megálmodott modern, magával ragadó étterembelső dekorációja természetes anyagokkal – így márvánnyal, sárgarézzel, fával és bőrrel – hódít, valamint látványkonyhák felvonultatásával invitál különleges utazásra az ínyencségek világába.

Our story

A Budapest első Gastro Streetjén fekvő Duna utcai külső terasz egész évben nyitva tart, tökéletes helyszínt kínálva a szabad ég alatti étkezéshez és kikapcsolódáshoz.

Különterem is foglalható a Spago egy háborítatlan részén, ahol vendégeink elszeparáltan élvezhetik a gasztronómiai élményeket.