Spago Budapest

Új sushi menü a Spagoban

Az ázsiai konyha specialitása
Ismerd meg az új sushi menünket

A sushi készítés művészete

Ismerd meg Tetsu Yahagi mesterszakács által alkotott új sushi menüt a Spagoban, amely garantáltan elvarázsol és magával ragad. Tetsu Yahagi, aki több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sushi készítés művészetében, a legelismertebb japán mesterszakácsoktól tanult. Minden fogásában a részletekre figyelő, kreatív szemlélet és az ínycsiklandozó ízkombinációk jelennek meg.

Wolfgang Puck szenvedélye az ázsiai konyha iránt garantálja, hogy egy olyan ínyencségben lesz részed, amilyet még sosem tapasztaltál. Tetsu és Wolfgang mindig is szorosan együttműködtek, hogy felemeljék a Los Angeles-i és a világ kulináris színvonalát. Közös munkájuknak köszönhetően sok vendég gyönyörködhet a finom és különleges ételekben, amelyeket a konyhájukból készítenek.

 

 

Ismerd meg az új sushi menünket

Ne csak a mi szavunkra hallgass

Wolfgang Puck Master Chef-vel összefogva Tetsu Yahagi egy olyan menüt alkotott, amely a japán konyha legjavát tükrözi. A hagyományos sushi tekercseken kívül egyedi és kreatív opciók is megtalálhatók a menüben, amelyek garantáltan elnyerik majd az ízlésed. A fogások friss és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek és mind egyedi tálalásban kerül az asztalokra.

A Spago elkötelezett a fenntarthatóság és a felelős beszerzés iránt, így bátran élvezheted a mennyei szusi fogásokat anélkül, hogy bármi rossz érzésed lenne.

Látogass el hozzánk és kóstold meg az új szusi menüt, amely garantáltan elvarázsol majd!

Ismerd meg az új sushi menünket