Csapatunk

Spago by Wolfgang Puck

Az ételek, a kiszolgálás és a stílus terén egyaránt trendteremtő Spago a hagyományok és helyi alapanyagok ötvözésével színesíti Budapest vendéglátó-kultúráját: a sikerre a kaliforniai konyha, és az étterem magyar séfjének szakértelme a garancia.

Background pattern

CSAPAT

Wolfgang Puck

Vezető séf

Az osztrák származású Puck már gyermekkorában elkezdte kitanulni a szakácsmesterséget édesanyja mellett, aki séfként dolgozott Puck ausztriai szülővárosában. Ösztönzésének köszönhetően Wolfgang már tizennégy évesen elkezdte kitanulni a szakmát. Fiatal szakácsként Franciaország legnevesebb éttermeiben helyezkedett el, beleértve a párizsi Maxim’s-t, a monacói Hotel de Paris-t és a Provence-i 3 Michelin-csillagos L’Oustau de Baumanière-t. 24 évesen Wolfgang megfogadta egy barátja tanácsát, és Európát elhagyva az Egyesült Államokba költözött.

Mára Wolfgang Puck neve szinonimája lett a merész, innovatív konyhaművészeti stílusnak, amely Amerika és végül az egész világ fine dining iparágát újradefiniálta. Saját, különleges fogásai, páratlan személyisége és magabiztossága forradalmasította a gasztronómiai iparágat.

Szántó István

Vezető Séf

„A jó étel összehozza az embereket” – vallja a Wolfgang Puck által kiválasztott, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező magyar séftehetség, aki több mint 15 éves szakmai pályafutása során többek között a Michelin-csillagos Costes Downtownban, valamint neves franciaországi éttermekben fejlesztette tökélyre technikai tudását.
István a klasszikus fine dining technológia csínját-bínját elsajátítva, kreativitással és egy mindig kéznél lévő barátságos mosollyal az arcán fogott hozzá az első európai Spago étterem gasztronómiai vezetéséhez.
Wolfgang Puck rendkívül közvetlen, barátságos személyiségével összhangban, István konyhai filozófiájának középpontjában a kiváló vendégélmény áll. A magyar séf számára alapvetés a legmagasabb minőségű konyhai technológia, és a legkiválóbb alapanyagok használata is. Azon túl, hogy napról napra maradandó élményekkel gazdagítsa a legendás étterembe betérő vendégeket, István feladatának tekinti a budapesti Spago családias légkörének kialakítását és a hazai termelők támogatását is.