Spago Budapest

Elviteles Családi Lakoma

Az ajánlat elérhető 2023 november 19-26 és december 15-27 között

Elviteles Ünnepi Lakoma

Készüljön fel a Spago Budapest professzionális gasztrocsapata által bemutatott ünnepi élményre, amelyhez fogható nincs még egy! Bemutatjuk Önnek a lenyűgöző elviteles pulykalakománkat, egy igazi ínyenc vacsorát, amely a varázslatot egyenesen az Ön étkezőasztalára hozza.

 

Kezdetnek: Kezdje a lakomát egy kirobbanó ízélménnyel, amint megkóstolja Erdei gombalevesünket, a sült gesztenye, a zsálya és a kovászolt kruton szívmelengető szimfóniáját.

Elviteles Pulykalakoma: A menü fénypontja a lassan sült Norfolk Bronzpulyka, amely a világhírű séf, Wolfgang Puck elit csapata által készített remekmű. A szaftos szárnyast krémes Ratte burgonyapüré, ropogós szalonnával párolt zöldségek, almával és forralt borral párolt vöröskáposzta, valamint a kihagyhatatlan, hagyományos fűszeres töltelék kíséri. Mindezeket áfonyaszósszal és sült pulykamártással tálaljuk, hogy teljes legyen az ízek harmóniája.

Befejezésként: Válasszon ízletes pitéink közül – almás, sütőtökös, vagy ha még különlegesebbé szeretné tenni a lakomát, kóstolja meg a pekándiós pitét (további 10 000 Ft).

 

Ajánlatunk 2023. november 19 -26, és december 15-27 között érhető el.  

Rendelés

Rendelési információk: Lassan sült bronzpulykánk – amely 4 és 6 kg közötti súlyú – 6-8 vendég számára ideális, és garantálja, hogy az összejövetele látványos lesz. Ha nagyobb vendégseregre számít, nagyobb pulyka iránti kérésének is eleget tudunk tenni.

Rendelésleadás: +36 70 534 9000 vagy festive@matildpalace.com

Kérjük, hogy megrendelését 72 órával korábban adja le, hogy minden részlet tökéletes legyen az ünnepi alkalomra.

 

Átvétel 14:00 -18:00 óra között lehetséges, amit a rendeléskor előre kérünk jelezni.

Vacsora 6-8 főre

99 500 HUF
Rendelés most

Menü

Előétel

Erdei Gombaleves

Sült Gesztenye, Zsálya, Kovászos Kruton

Pulyka (4-6 Kg), ajánlott 6-8 fő részére

Lassan Sült Bronzpulyka

Krémes Ratte Burgonyapüré | Párolt Zöldségek Szalonnával (Zöldbab, Kelbimbó, Zsenge Szárú Brokkoli) | Forralt Boros - Almás Párolt Lila Káposzta | Tradicionális Fűszeres Töltelék | Vörösáfonya Szósz | Gravy Mártás

Desszert

Házi Készítésű Pite

Sütőtök, Alma vagy Pekándió

Választható borpárosítás

Fehér

Wolfgang Puck, Chardonnay Master Lot, (2018) California, USA

27.500 HUF

Vörös

Wolfgang Puck, Pinot Noir Master Lot, (2021) California, USA

29.500 HUF